GOED OM TE  WETEN

Vanaf de leeftijd van 18 mag in onze salon gepigmenteerd worden.
Bij iemand die jonger is vragen wij om toestemming van de ouder/voogd. Deze zal zich moeten legitimeren en een formulier moeten ondertekenen.

Het is belangrijk om te vermelden als je medicijnen gebruikt, met name bloedverdunners. Ook andere medicijnen zullen vermeld moeten worden. Bent u diabetespatient, laat dat dan ook even van tevoren weten.

Voor lipbehandelingen vermeld dan bij het maken van de afspraak of wel eens herpes (koortsblaartjes) hebt gehad. Wij kunnen je dan adviseren om preventief te behandelen, zodat de kans op een uitbraak kleiner zal zijn.

De dag voor de behandeling geen alcohol nuttigen en de dag zelf geen aspirine of vitamiene E nemen.

2 dagen na de behandeling niet met water aan de behandelde plek, 1 week niet sproten, niet zwemmen en geen sauna. Ook geen zon(nebank) gedurende 1 week na de behandeling.

 

WENKBRAUWEN

Geen, of weinig, of lichte wenkbrauwen? Of niet tevreden met de vorm?
Permanent Make Up is de oplossing. Nooit meer hoeven tekenen, niet bang hoeven zijn dat je ze “per ongeluk” wegveegt, geen probleem bij transpireren, in de sauna en met zwemmen. Je wenkbrauwen zitten altijd goed.

Er zijn diverse mogelijkheden om wenkbrauwen te zetten, te weten: Hairstrokes, Microblading, Ombre, Ingeschaduwd, of een combinatie van technieken. Bij ons kunt u terecht voor al deze technieken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek, en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Er zal altijd in overleg met jou voorgetekend worden, en pas als we samen tevreden zijn, gaan we ook weer in overleg de kleur bepalen. Elke kleur is mogelijk. Elke wenkbrauw is Maatwerk.

Ook als je niet meer piepjong bent, is het mogelijk om een zachte natuurlijke wenkbrauw te laten zetten.

 

EYELINERS

Wie wil er nu geen “sprekende” ogen? Traantje wegpinken zonder dat de eyeliner uitloopt, behoort tot de mogelijkheden met Permanent Make Up.
Door het zetten van eyeliners zullen je ogen meer gaan “spreken”.
Of je nu een subtiele eyeliner wil of een meer uitgesproken, eventueel met wing, of zelfs met schaduw, of duotone, dit is allemaal mogelijk.

Ook een eyeliner in een kleur is mogelijk. Wij adviseren je graag in een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

 

LIPPEN

Eerst even kijken of mijn lipstick nog goed zit, kan tot het verleden behoren.
Altijd een mooie liplijn, of altijd mooi ingekleurde lippen. Geen lipstick meer op je koffiekopje of glas. Kissproof! Dat is mogelijk met Permanent Make Up!

Met het vorderen van de leeftijd zal bij de meeste dames de liplijn vervagen, en de kleur meer naar binnen trekken, waardoor de lippen smaller lijken. Wij kunnen je weer je “oude” lippen teruggeven.

Door eerst voor te tekenen en in overleg met jou de kleur te bepalen, zullen wij de gewenste liplijn kunnen zetten. Ook is het mogelijk om naar binnen toe te schaduwen en de kleur in de natuurlijke kleur over te laten lopen. Hierdoor zullen de lippen voller lijken. Ook is het mogelijk om de lippen helemaal in te kleuren, zodat je altijd een lipstick effect hebt, in elke gewenste kleur. Ook kunnen wij met 2 kleuren werken, naar binnen toe lichter. Bij littekens in de lip een uitkomst! Hele mooie resultaten. Wil je een keer een andere kleur, doe je er gewoon lipstick overheen.