CARBON PEELING

Huidveroudering ontstaat door onder andere het verlies aan collageen en vocht. De elasticiteit vermindert en rimpels kunnen zich vormen. Externe factoren die een rol spelen bij een versnelde huidveroudering zijn onder andere, overmatig zonnen, roken, stress, slechte eetgewoonten en luchtvervuiling.
 
Tijdens de laserbehandeling wordt de huid behandeld met een speciaal filter. Dit activeert de huid om op een natuurlijke manier lichaamseigen collageen aan te maken, zodat de huid zich weer kan verjongen. De elasticiteit van de huid neemt toe, en de textuur verbetert.
 
De te behandelen plaatsen worden bedekt met een speciaal carbon-gel. Daarna wordt de huid behandeld met de laser met speciale carbonfilter. Na de laserbehandeling wordt er een masker aangebracht.
 
Het laserlicht kan als lichte prikjes worden ervaren, maar is zeker niet pijnlijk.
Gedurende de eerste 24 uur kan de huid aanvoelen alsof er een lichte zonnebrand is. Aanbevolen wordt ook om tussen de behandelingen een zonnecrème te gebruiken met een hoge factor.
Er mag gewoon make-up gebruikt worden na 24 uur.
 
carbonpeeling1   carbonpeeling2
 
Afhankelijk van de mate van veroudering van de huid zijn er meerdere behandelingen nodig. De eerste verbetering kan kort na de behandeling al zichtbaar zijn, de huid blijft zich verbeteren tot ongeveer een jaar na de behandeling. Het nieuw aangemaakte collageen heeft tijd nodig om zich te herstructureren. De nieuwe huid ziet er gladder, frisser en zachter uit. De behandeling vertraagt het verouderingsproces, maar kan het niet stopzetten.
 
Het wordt aanbevolen om een kuur van 5 behandelingen te doen, afhankelijk van de veroudering van de huid.
 
Kosten:
1 behandeling: € 75,00