Carbon Laserpeeling:

De Carbon Laserpeeling is een van de effectiefste methodes voor huidverjonging en diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medisch koolstof word een zuiveringsproces voor een dieptereiniging ingezet. Met een Carbon Laserpeeling kunnen rimpels, grove poriën, acné en littekens verminderd worden. Daarnaast is deze peeling ook uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

De Carbon Laserpeeling werkt van binnen uit de huid. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het onderhuids bindweefsel worden vernieuwd. De huid word zichtbaar steviger en fijne lijnen verminderen.

Een Carbon Laserpeeling word uitgevoerd met de Q-Switched ND Yag-laser. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het onderhuids bindweefsel. De warmte die kan zorgen voor de aanmaak van collageen word bereikt met de laser. De laserstralen worden vrijgegeven in de diepere huidlagen, waardoor talg verminderd en collageen wordt aangemaakt.

De Behandeling:

We beginnen met de reiniging van het gezicht. Vervolgens word de carbon-gel aangebracht op de gezichtshuid. Zodra deze is opgedroogd  beginnen we met de laserbehandeling. Met een speciale laserlens wordt de aangebrachte carbon-gel weggeschoten. Deze verdampt en geleid de laserstraal diep in de huid waardoor deze gestimuleerd word om met de aanmaak van collageen te beginnen. Tevens worden door het verdampen aan het oppervlak van de carbon-gel onzuiverheden en huidschilvers afgestoten waardoor de huid meteen een frisser aanzien krijgt. Na afloop van de laserbehandeling word de huid weer gereinigd en de behandeling afgesloten met een verzorgend masker en een goede 24 uurs creme.

Deze behandeling is geheel pijnloos en de huid zal niet beschadigen. Toch raden wij u aan om een beschermende creme met een hoge zonnefactor te gebruiken in de eerste week na de behandeling. Verder kunt u gewoon naar buiten en de volgende dag alweer make-up gebruiken.

Alhoewel er na 1 behandeling verbetering zichtbaar id raden wij u aan om te beginnen met een kuur van 6 behandelingen, voor het beste resultaat. Tussen deze behandelingen moeten steeds 2 weken zitten. Daarna kunt u volstaan met tussenpozen van 6 tot 8 weken.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen, ongeacht de leeftijd.

Een behandeling duurd meer dan een uur en kost € 75,-.

 
carbonpeeling1   carbonpeeling2