Q-Switched ND Yag Laser behandeling voor tattoo en Permanent Make-up verwijdering

Tatoeages aanbrengen kent een hele lange geschiedenis. In de huidige tijd worden tatoeages aangebracht met een tatoeëermachine en speciaal daarvoor gemaakte pigmenten. Veel mensen nemen in een bepaalde periode van hun leven een tatoeage om hun identiteit daarmee te bevestigen, de liefde van hun leven te eren of gewoon omdat ze het mooi vinden. Helaas krijgt een gedeelte van deze enthousiaste mensen spijt van hun tatoeage. De tatoeage is niet meer zo mooi of past gewoon niet meer bij hun levensstijl. Vroeger was het alleen mogelijk om tatoeages te verwijderen door chirurgisch ingrijpen. Inmiddels is dit gelukkig niet meer nodig en kunnen heel veel soorten tatoeages redelijk tot zeer goed verwijderd worden door middel van de Yag laser.

tattoo leeuw1   tattoo leeuw2   tattoo lippen1   tattoo lippen2

Ook Permanent make-up die niet meer zo mooi is, of waar men niet meer zo blij mee is omdat het verkleurd is, of het gekozen model niet meer past bij je gezicht, kan goed behandeld worden met de Yag laser. Vaak zijn 1 á 2 behandelingen voldoende, bijvoorbeeld bij het laseren van wenkbrauwen, om ze een stuk lichter te maken. Hierna kan er een mooie natuurlijke nieuwe wenkbrauw gezet worden.

tattoo wenkbrauwen1   tattoo wenkbrauwen2 


De inkt, of het pigment worden met naaldjes in de huid aangebracht. Dit wordt door de huid ingekapseld. De zeer smalle laserbundel kan met heel veel precisie op de inkt of het pigment worden gericht. Door de warmte van de laserstraal breekt het kapsel open en voert het lichaam het pigment of de inkt af, via de normale wegen (urine). Doordat er verschillende filters worden gebruikt met verschillende golflengten, kunnen er ook meerdere kleuren worden weggelaserd.

De prijzen voor het verwijderen van tattoos en permanente make-up zijn :
het eerste kwartier € 50,- en ieder volgend aangebroken kwartier € 37,50.